Getuigenissen

““De kwaliteit van de producten van Eloy Water is onberispelijk””

De heer Humblet, eigenaar van de brouwerij Bertinchamps in Gembloux - installatie van Oxyfix® 58 EH.

Het was heel aangenaam werken met Eloy Water. Het team was uiterst professioneel gedurende het hele project. Altijd bereid rekening te houden met mijn noden, beschikbaar en competent: ze hebben me geholpen om de beste oplossing te vinden voor mijn brouwerij. De kwaliteit van de producten van Eloy Water is onberispelijk en de follow-up is uitstekend.

““Eloy Water getuigt van professionaliteit””

De heer Bosch (architectenbureau Bosch & Associés), architect en bouwheer - installatie van Airoxy® 150 EH.

De bouwaannemer stelde me de waterzuiveringsinstallatie van Eloy Water voor omdat die paste in het lastenboek. De bouwdirectie keurde het voorstel goed en we zijn volkomen tevreden dat we zijn keuze hebben gevolgd. De hele duur van het project getuigde Eloy Water van professionaliteit, zowel wat de coördinatie tussen de verschillende partijen die aan het project werkten, als de kwaliteit van de prestaties betreft. De planning werd nageleefd en de volledige installatie is heel goed verlopen. Ik zou niet aarzelen om voor toekomstige projecten opnieuw een beroep te doen op Eloy Water.

““De aanspreekbaarheid van de teams””

De heer Streignard, technisch directeur van de brouwerij Rochefort - installatie van een opslagtank van 180 m3 en een pompput.

Een vriend raadde me aan om met Eloy Water te werken voor de afvalwaterverwerking in de brouwerij en ik moet zeggen dat ik zowel over hun producten als over hun diensten heel erg te spreken ben. De grootste troeven van dit bedrijf zijn de technische knowhow, de professionaliteit, het reactievermogen en de aanspreekbaarheid van de teams. Ik vond de samenwerking met een firma die van het begin tot het einde van het project ernstig en efficiënt werkt heel fijn. Daarom wil ik Eloy Water nu ook aanbevelen.