Getuigenissen

““Een goede kennis ter zake””

De heer Lambert, bouwprojectleider in Stoumont - installatie van Airoxy® 150 EH.

Na marktonderzoek besloot ik voor mijn nieuwe bouwproject samen te werken met Eloy Water. Van de ontwerp- tot de installatiefase was ik tevreden over de kwaliteit van de voorgestelde oplossingen en diensten. Dit lokale bedrijf springt er duidelijk uit wat deskundigheid van de teams betreft, maar ook qua betrouwbaarheid van de producten.

““De beste prijs-kwaliteitsverhouding””

De heer Lebrun, uitbater van de camping ‘Ban de Laviot’ - installatie van Airoxy® 425 EH.

Bij Eloy Water kregen we een complete en persoonlijke service. Daardoor konden we het product kiezen dat voor onze camping de beste prestaties levert. We merkten dat Eloy Water een heel goede marktpositie heeft en dat het bedrijf de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt. De teams leveren schitterend werk, ze hebben oog voor en houden rekening met elk detail zodat ze de oplossing kunnen vinden die voor ons de beste is, tegen de best mogelijke prijs. De aftersales is ook heel goed en bijzonder reactief. Ik zou geen moment aarzelen om hun producten aan al mijn vrienden aan te bevelen!

““De kwaliteit van de producten van Eloy Water is onberispelijk””

De heer Humblet, eigenaar van de brouwerij Bertinchamps in Gembloux - installatie van Oxyfix® 58 EH.

Het was heel aangenaam werken met Eloy Water. Het team was uiterst professioneel gedurende het hele project. Altijd bereid rekening te houden met mijn noden, beschikbaar en competent: ze hebben me geholpen om de beste oplossing te vinden voor mijn brouwerij. De kwaliteit van de producten van Eloy Water is onberispelijk en de follow-up is uitstekend.