Getuigenissen

““De aanspreekbaarheid van de teams””

De heer Streignard, technisch directeur van de brouwerij Rochefort - installatie van een opslagtank van 180 m3 en een pompput.

Een vriend raadde me aan om met Eloy Water te werken voor de afvalwaterverwerking in de brouwerij en ik moet zeggen dat ik zowel over hun producten als over hun diensten heel erg te spreken ben. De grootste troeven van dit bedrijf zijn de technische knowhow, de professionaliteit, het reactievermogen en de aanspreekbaarheid van de teams. Ik vond de samenwerking met een firma die van het begin tot het einde van het project ernstig en efficiënt werkt heel fijn. Daarom wil ik Eloy Water nu ook aanbevelen.

“Een regelmatig onderhoud dat het me gemakkelijk maakt.”

De heer Thomé, eigenaar van een waterzuiveringsinstallatie Oxyfix® 5 EH.

Omdat ik heel goede dingen had gehoord over de firma Eloy Water besloot ik met hen in zee te gaan voor mijn waterzuiveringsinstallatie. Ik ben heel blij dat ik Oxyfix® heb gekozen voor bij mij thuis, want het is een krachtig en 100 % betrouwbaar product. Bovendien zorgt de firma voor een regelmatig onderhoud van mijn installatie, wat het mij heel gemakkelijk maakt. Een reactieve, kwaliteitsvolle aftersales zoals die van Eloy Water is volgens mij een belangrijke troef.

“De beste producten op de markt”

De heer Petit, uitbater van een benzinestation - installatie van Oxyfix® 9 EH, Waterfix® van 20.000 l (5), Hydrosep® (2).

Na de installatie van verschillende producten van Eloy Water ben ik ervan overtuigd dat deze gerenommeerde en lokale firma de beste producten op de markt heeft. Ze hebben betrouwbare producten met verschillende voordelen die belangrijk zijn voor ons, ondernemers. Ze helpen ons tijd en geld uit te sparen, wat niet onbelangrijk is. Door de rechthoekige vorm van de waterzuiveringsinstallatie Oxyfix® verloopt de plaatsing bijvoorbeeld veel vlotter! Bovendien is het team altijd bereid tot luisteren en geven ze goede raad. De aftersales die Eloy Water biedt, is ook ontegensprekelijk een troef ten opzicht van de concurrentie..