Getuigenissen

“Een regelmatig onderhoud dat het me gemakkelijk maakt.”

De heer Thomé, eigenaar van een waterzuiveringsinstallatie Oxyfix® 5 EH.

Omdat ik heel goede dingen had gehoord over de firma Eloy Water besloot ik met hen in zee te gaan voor mijn waterzuiveringsinstallatie. Ik ben heel blij dat ik Oxyfix® heb gekozen voor bij mij thuis, want het is een krachtig en 100 % betrouwbaar product. Bovendien zorgt de firma voor een regelmatig onderhoud van mijn installatie, wat het mij heel gemakkelijk maakt. Een reactieve, kwaliteitsvolle aftersales zoals die van Eloy Water is volgens mij een belangrijke troef.

“De beste producten op de markt”

De heer Petit, uitbater van een benzinestation - installatie van Oxyfix® 9 EH, Waterfix® van 20.000 l (5), Hydrosep® (2).

Na de installatie van verschillende producten van Eloy Water ben ik ervan overtuigd dat deze gerenommeerde en lokale firma de beste producten op de markt heeft. Ze hebben betrouwbare producten met verschillende voordelen die belangrijk zijn voor ons, ondernemers. Ze helpen ons tijd en geld uit te sparen, wat niet onbelangrijk is. Door de rechthoekige vorm van de waterzuiveringsinstallatie Oxyfix® verloopt de plaatsing bijvoorbeeld veel vlotter! Bovendien is het team altijd bereid tot luisteren en geven ze goede raad. De aftersales die Eloy Water biedt, is ook ontegensprekelijk een troef ten opzicht van de concurrentie..

“Een regelmatige en efficiënte follow-up”

Mevrouw Dehouck, eigenares van het vakantiehuis ‘Val des Dames’ - installatie van Oxyfix® 27 EH.

Hoewel de prijzen wat hoger lagen dan die van de concurrentie, ben ik toch heel blij dat ik Eloy Water heb gekozen voor mijn installatie. Hun goedgekeurde producten zijn zeer krachtig, ecologisch en duurzaam - dingen die ik heel belangrijk vind. Bovendien zorgt Eloy Water voor een regelmatige en efficiënte follow-up en is het team altijd hoffelijk en vriendelijk.